Dečija Nedelja

DEČIJA NEDELJA 4 - 8 oktobra

Kulturno-informativni centar „Mladost”
Cara Lazara 42
21410 Futog
+381 21 895 598
+381 21 895 350
kiculture@gmail.com
radiofutog@panline.net

Kulturno – informativni centar „Mladost“ u Futogu (Cara Lazara 42) povodom Dečje nedelje, organizuje muzičko - scenski program „MOJ SVET ČAROBAN I LEP... “.
U programu učestvuju deca iz vrtića Crvenkapa, Meda, Biberče , Kockica i Zlatno sunce, učenici osnovnih škola Miroslav Antić i Desanka Maksimović, MŠ Isidor Bajić – odeljenje u Futogu i članovi KIC-a Mladost. Program vode glumci Sanja Mikitišin i Ljubiša Milišić.
Program se održava u utorak 4. oktobra u 18h u pozorištu KIC-a Mladost. Ulaz je slobodan.
* * *
DEČJI VAŠAR, održava se u subotu 8. oktobra od 10 do 12h na platou Kulturno - informativnog centra „Mladost“ u centru Futoga (Cara Lazara 42).
Na DEČJEM VAŠARU kao izlagači mogu da učestvuju učenici od I do VI razreda. „Izlagači" , zbog ograničenog broja mesta, treba da se prijave najkasnije do četvrtka 6. oktobra, na broj telefona KIC-a „Mladost" 895 – 225. Učesnici na vašaru mogu da izlože i prodaju ili menjaju knjige, igračke, stripove, ... kao i ono što su sami napravili – čestitke, ramove za fotografije, slike, kolače... koje će prodavati po cenama koje sami odrede. U slučaju lošeg vremena vašar će se održati u Restoranu KIC-a. DEČJI VAŠAR je otvoren za sve posetioce u subotu 8. oktobra od 10 do 12h u KIC-u Mladost .
* * *
Takođe, u subotu 8.oktobra tačno u podne u Pozorištu Centra Novosadski novi teatar odigraće predstavu za decu
"MALA PRODAVNICA ČUDA "
*ulaz je slobodan
POKROVITELJ PROGRAMA DEČJE NEDELJE JE GRAD NOVI SAD I GRADSKA UPRAVA ZA SOCIJALNU I DEČJU ZAŠTITU.